Úvod  » hodnocení

HODNOCENÍ OD NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ

Vaše hodnocení:




Vestavěné skříně, noční stolky 
Ilona Pospíšilová 
29.06.2018
Od návrhu až po realizaci skvělá a kvalitní práce. Jsme velmi spokojení a jinam nechodíme :-)
Máme už kuchyň, vestavěné skříně na chodbě, nyní jsme je pořídili i do ložnice vč. nočních stolků a nechali si udělat skříňky do dětského pokoje. Vše a vždy super = moc děkujeme! 



Vestavěná skříň  
Veronika Friede 
28.06.2018
Firma Beneš Nábytek,nejlepší co nás mohlo potkat. Při objednání na předběžnou kalkulaci a vizualizaci nám slečna A.Rysova vyšla časově vstříc,první milá zkušenost.
Při kalkulaci nás přivítala milá, vstřícná a naprosto profesionální A.Rysova, vše nám ukázala vysvětlila. Již na místě jsem se rozhodla, že skříň chci jedině od této firmy. Bohužel na trhu je firem s tímto zaměřením mnoho, ale troufnu si říct, že této nesahá žádná ani po kotníky 💯.
Následovalo zaměření, technik přijel v čas s úsměvem na tváři. Automaticky za dveřmi se zpíval, což mě mile potěšilo. Malé věci dělají velký základ. A perlička na konec, montáž skříně.
V den montáže[která byla nakonec o týden dříve, úžasné] technik volal 1h předem, za hodinu opravdu přijel. Jeden jako druhý pracoval bez přestávek, nabídnuta káva připadala v úvahu až po práci 🙂. Skříň je úžasná, vše na co jsem se ptala mi bylo sděleno jak jinak než s úsměvem ve tváři. Vše bylo kompletně uklizeno, že jsem mohla rovnou skládat oblečeni. Opět profesionální přístup, vstřícnost a k tomu ta skvělá nálada je víc než TOP.
Již brzy Vas znovu navštívíme s maminkou, která chce kuchyňskou linku. Těším se💯🙂 



Vestavěná skříň do předsíně. 
Jitka González 
25.06.2018
Dobrý den.
Objednala jsem si u Vaší firmy vestavěnou skříň do předsíně. S jejím provedením jsem velice spokojena,
stejně tak se spoluprací při návrhu skříně, s velmi složitým vyměřením v atypické předsíni a také s montáži, která byla provedena
profesionálně a velice vstřícně. ☺Děkuji a doporučuji. ☺ 



Realizace kuchyně listopad 2017 
Simona Janoušová 
24.06.2018
S napsáním recenze jsem vyčkala, abych napsala jak vše funguje s odstupem času. Po cca 8 měsících používání mohu tedy hodnotit a to velmi kladně. A to jak od přípravy až po realizaci.
Touto cestou bych ráda poděkovala panu Antesovi a to jak za jeho profesionalitu, tak i ochotu. Na poslední chvíli jsme museli změnit umístění a dispozici celého projektu. Nic pro něj nebyl problém. Ochotně se spojil s výrobou a měli jsme štěstí, náš návrh zatím nešel do výroby, tudíž vše pozastavil a velice rychle s námi prodiskutoval nový projekt, vše naměřil a během dvou dnů vše odesláno a stihli jsme i starý termín dodání.
Relizace dopadla na výbornou. Kuchyně vypadá moc pěkně a přesně jak jsem si ji představovala a že jsem měla opravdu jasnou představu. Vše co mi bylo panem Antesem doporučeno, tam kde jsem tápala, vyšlo na výbornou. Opravdu velké díky.Vše při ruce, praktické, kvalitu hodnotím kladně. Dvířka z kvalitního materiálu, též kování a úchyty. Po ccca 8 měsících používání se neobjevila žádná závada ani na materiálu, spotřebičích, uchycení či chyba spojená se špatnou montáží. K samotné montáži musím dodat, že se vyskytlo pár věcí, kdy jsem se začala bát o výsledek, ale vše bylo korektně dohodou vyřešeno. Stát se může cokoli, spousta věcí při nejlepší vůli neovlivníme. A právě tady se mi potvrdilo, že jsem si vybrala kuchyňské studio na úrovni, které nestojí o špatné realizace a nevyhýbá se odpovědnosti a komunikaci se zákazníkem. Dokáže chybu uznat a snaží se splnit zadání. Došlo k poškození desky na bar a vestavěné knihovny, ale vše dodáno nové a v prvotřídní kvalitě. Ano, došlo ke spoždění, ale kychyň byla funkční a tohle byla vlastně taková třešínka na dortu. Tímto musím také poděkovat pánům montážníkům. V dnešní době se setkat s tak precizně odvedenou prací je vyjímka a já jsem ráda, že jsem měla to štěstí na ty nejlepší z nejlepších i díky Vám mám stále radostný pocit při pohledu na mou novou kuchyň.
Ještě jednou díky Všem.
S pozdravem
Simona Janoušová 



Realizace kuchyně 
Ludmila Smržová 
20.06.2018
Po půlročním užívání kuchyně od fy Beneš nábytek mohu konstatovat, že jsem velice spokojena. Montáž byla provedena profesionálně a rychle. Spokojena jsem rovněž se spotřebiči, digestoří, kováním, osvětlením a také se skleněným obkladem za kuchyňskou linkou. Obklad je hezký a hlavně praktický. Chci poděkovat panu Lojíkovi. Beneš nábytek jsem si vybrala ze tří vytypovaných firem díky panu Lojíkovi. Jeho přístup byl velice vstřícný, ochotný a profesionální. S kuchyní jsem velice spokojená a vřele firmu všem doporučuji. Děkuji Ludmila Smržová.

 



 
Adam Šauer 
09.06.2018
 



Realizace kuchyně 
Dana Hrbková 
25.05.2018
Dobrý den, chtěla bych se podělit o zkušenosti s firmou Beneš nábytek. Od prvního kontaktu až do předání kuchyně jsem byla spokojená. Chtěla bych tedy poděkovat p. Lojíkovi za vstřícnost a profesionální přístup při výběru kuchyně, dále p. Maškovi a jeho kolegům za pečlivou a čistou montáž. Vaši firmu budu doporučovat. Děkuji Dana Hrbková 



Kuchyně 
Karel Jandourek 
24.05.2018
Do našeho historického domu jsme s manželkou sháněli vzhledově odpovídající provedení kuchyně. Po velkém hledání v nabídkách kuchyňských studií, kde jsme stále nenalézali to, co bychom si přáli, jsme navštívili také studio "Beneš nábytek". Byli jsme velmi překvapeni, když jsme si zde mohli vybrat hned z několika typů provedení takové kuchyně, kterou jsme jinde tak dlouho hledali. S návrhem sestavy atypické kuchyně, včetně nabídky vybavení spotřebiči, osvětlením, obkladem za kuchyňskou linkou a dalšími atypickými doplňky jsme byli velmi spokojeni - navíc v porovnání s nabídkou jiných studií nás také mile překvapila i výsledná cena celé kuchyně (včetně montáže). Kuchyně včetně vybavení a doplňků byla dodána přesně tak, jak jsme si s manželkou přáli a jak bylo při objednávce kuchyně dohodnuto (včetně termínu montáže), celá kuchyně byla v obtížných podmínkách starého domu (stísněný prostor, stěny bez pravých úhlů apod.) sestavena velmi precizně i do všech detailů. Práce všech pracovníků studia, kteří se podíleli na návrhu kuchyně, dopravě a montáži, byla zcela profesionální. Všem děkujeme za velkou trpělivost, pečlivost a ochotu, kterou nám a práci věnovali. Jsme velmi rádi, že jsme si kuchyni zakoupili právě u firmy "Beneš nábytek".
 



Dodávka a montáž kuchyně 
Michal Špinar 
13.04.2018
Velmi dobrá zkušenost. Doporučuji. 
Odpověď:
Dobrý den pane Špinar, děkujeme za hodnocení.



Automatická pračka Miele 
Petr Zákostelecký 
11.04.2018
Objednávka byla vyřízena k naší spokojenosti. Pračka byla dodána v dohodnutém termínu, byla velmi dobře zabezpečena proti poškození během transportu. Vlastní montáž pračky proběhla bez komplikací, původní pračka byla odvezena. Oceňujeme přístup, ochotu a profesionalitu technika p. Vitáčka. Nákup spotřebiče Miele cestou Vaší společnosti můžeme doporučit. Děkujeme. Zákosteleckých 
Odpověď:
Dobrý den pane Zákostelecký, děkujeme za hodnocení a jsme rádi,že vše proběhlo v pořádku.



Vestavěná skříň 
Jiří Košan 
01.03.2018
Jsme velice spokojení. Nábytek byl dodán bez poškození, řemeslné zpracování bylo bezvadné. Také montáž proběhla velice rychle a ve vzorné kvalitě. Velice oceňujeme práci vašich řemeslníků, která není v dnešní době úplně běžná. Rozhodně budeme vaší firmu doporučovat svým známým.  
Odpověď:
Dobrý den pane Košan, děkujeme za krásné hodnocení. Těší nás, že vše proběhlo dle Vašich představ.



Vestavěné skříně 
Jitka Deakova 
01.03.2018
Skvělý přístup, profi montáž, perfektně odvedená práce. Komunikace výborná. Absolutně bez problémů od začátku do konce. Příště to pro nás bude opět jasná volba. Všem díky. 
Odpověď:
Dobrý den paní Deáková, děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že jste s výsledkem spokojená.



Skvělá kvalita a velmi profesionální a spolehlivý přístup 
Lenka Šimková 
21.02.2018
Od prvního telefonického kontaktu se studiem, jmenovitě paní Adélou Rysovou, jsme se setkali s velmi příjemným a ochotným přístupem. Osobní návštěva a naplánování konkrétní představy pouze potvrdilo max. profesionalitu a velmi si vážíme i praktických rad a doporučení, které byly mimořádně cenné. I zaměření panem technikem bylo vynikající a realizace samotná proběhla díky týmu pana Vaclava Zíky a jeho kolegy pana Jiřího absolutně skvěle. Jsme nadšeni a děkujeme 😊 Lenka a Tomáš Šimkovi 
Odpověď:
Dobrý den paní Šimková, děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že vše proběhlo dle Vašich představ.



Poděkování 
Iveta Vosátková 
04.12.2017
Chtěla bych poděkovat za velmi profesionální přístup Davidu Antesovi při realizaci kuchyně. Od samého začátku až do konce byl trpělivý a vždy nápomocný v našich dotazech. Co se týče montáže i ta proběhla velice profesionálně. Všem kdo se podíleli na kuchyni, velký dík. 
Odpověď:
Dobrý den paní Vosátková, děkujeme za hodnocení a těší nás, že jste spokojená.



Vestavěna skříň 
Lenka Ochmanova 
08.11.2017
Děkuji za úspěšnou realizaci vestavěne skříně.Byla jsem maximálně spokojena od návrhu aż po realizaci.Mohu vřele doporučit.Ochmanová 



Vestavěná skříň 
Zuzana Krbcová 
12.10.2017
Dobrý den, pane Dřínovský,
včera nám namontovali skříně. Vypadají perfektně, posílám fotky. Jinak jsem chtěla moc pochválit montážníky (parta pana Ziky), zouvali se, všechno řezali venku na předzahrádce, přivezli si s sebou vykrývací koberec, vrtali s vysavačem, opravdu nadstandard.
Moc děkuji za vše
Zuzana Krbcová  



Vážení majitelé firmy Beneš 
Blanka Jeřábková 
17.05.2017
Ráda bych Vám poslala velkou pochvalu na Vašeho zaměstnance p.Hrodka /zaměření/ a dále montážníky p. Hály a jeho kolegy, kteří prováděli montáž vestavěné skříně, dne 12.5.2017 v Praze 9.
Vaši zaměstnanci p. Hrodka a následně montážníci p. Hála a jeho kolega, postupovali naprosto profesionálně. Myslím, že zastupují firmu v dnešní době ojediněle a výjimečně. Děkuji za poznání se s těmito lidmi a budu šířit chválu na firmu Beneš. Už i moje kolegyně projevila zájem a já budu pokračovat v rekonstrukci bytu, takže mám výběr firmy už daný.
Jeřábková Blanka
 



Šatna + botník 
Pavel Moravec 
29.03.2017
V roce 2016 jsem si nechal zhotovit botník a šatnu. Osobně bych vyzdvihl velice kvalitní zpracování a vstřícný přístup. Jsem toho názoru, že poměr kvalita/cena je velice příznivý. Přístup personálu naprosto profesionální, pouze větší prodleva v rekci. Pravděpodobně bylo způsobeno velkou vytížeností v období na konci roku.
Děkuji, Pavel 



Vestavěná skříň 
Jaroslava Nárožná 
29.03.2017
Firmu Beneš nábytek jsem si vybrala náhodně na webu a jsem za to ráda, protože jsem byla od začátku až do konce velice spokojená. Děkuji za spolupráci a všem tuto firmu doporučuji. 



Šatní skříně 
Vítovi 
29.03.2017
Vše od počátku až do montáže proběhlo hladce a podle dohody. Velmi profesionální. Děkujeme. 



poděkování 
Jan Nejedlý 
28.03.2017
vše bez problémů 



Poděkování 
Marek Tomschi 
22.03.2017
dekuji za zpracovani me kuchyne. Od navrhu pres realizaci az po montaz byla spoluprace zcela bez chyby, navrh byl velmi profesionalne zpracovan, stejne jako samotne provedeni. Monteri byli velmi ochotni, dochvilni, dbali na cistotu detailu pri montazi, vse po sobe ullidili a prijemna byla i spoluprace po lidske strance.
S vasimi sluzbami jsem naprosto spokojen a jeste jednou dekuji za perfektni spolupraci.
 



Poděkování... 
Libuše Žišková 
10.03.2017
V roce 2013 mi zhotovila Vaše firma předsíňovou stěnu s botníkem a zrcadlem. Po záruční době se zlomil jeden věšák. Jednalo se už o nevyráběný tip. Vaše firma přesto dodala onen věšák nad rámec svých povinností. Firmu mohu doporučit. Vstřícné jednání mě potěšilo. Děkuji:) 



 
Veronika a Milan Gulašovi 
16.02.2017
Při stavbě našeho domu byl Beneš nábytek firmou, která(snad jako jediná) dodržovala termíny, zaměstnanci vstřícní, ochotní a pečliví. Po dvou letech užívání můžeme hodnotit kvalitu, která je perfektní.
Děkujeme za realizaci interiéru.  



Poděkování 
Lubor Gregora 
17.01.2017
Děkuji za profesionálně odvedenou práci. 



Naše nová kuchyně 
Michal Malý 
16.12.2016
Dlouho jsme váhali od koho vzít kuchyni do našeho nového domu. Na doporučení našich přátel jsme zvolili beneš- NÁBYTEK a mohu říci, že této volby vůbec nelitujeme. Naopak mohu jen chválit. Od samotného návrhu až po finální realizaci dokazovali zaměstnanci beneš-NÁBYTEK, že jednáme se skutečnými profesionály. Cena byla také velmi příznivá. Pokud budeme ještě někdy realizovat novou kuchyni, bude to rozhodně zde. Děkujeme :) 
Odpověď:
Děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste spokojeni.



Hodnocení 
Ing. Václav Klepl 
12.12.2016
Vážení,
s dodávkou a montáží kuchyně od Fy Beneš Nábytek jsem byl velmi spokojen. Počínaje návrhem kuchyně od pana Filipa, tak i montáží. Montážníci byli naprosto zruční, ochotní a pečliví. Kvalita kuchyně samotné je bez vad. 



Kuchyně, skříně 
Miroslav Bžiský 
30.09.2016
Po předchozí zkušenosti s realizací vestavěné skříně v předešlém bytě jsme se rozhodli využít společnost Beneš Nábytek s.r.o. pro dodávku kuchyně i veškerých vestavných skříní do našeho nového domu. Rozhodnutí určitě nelitujeme. Kvalita, vstřícnost a zpracování návrhu nemá myslím v Jihočeském kraji srovnání 



Setkání s profesionalitou a kvalitou 
Marek a Lilia Červených 
29.09.2016
Při realizaci našeho nového domova jsme se setkali s celou řadou prodejců, obchodních zástupců, prodejen kuchyní a nábytku. Jednu věc mají společnou - hovoří o kvalitě, profesionalitě, individuálním přístupu ke klientům. Avšak u většiny zůstalo jen u reklamních proklamací, slov a slibů. Beneš nábytek byl jeden z mála, který na rozdíl od této většiny dostál svým slibům na výbornou a díky jim si dnes užíváme kvalitní kuchyně, spolu s kuchyňskou vestavnou skříní. Doporučuji každému, kdo chce za své peníze kvalitu, jak po stránce vlastního nábytku, tak i služeb s instalací a servisem.
Marek a Lilia Červených 



Kuchyně a vestavěné skříně 
Miroslav Švejda 
29.09.2016
S firmou Beneš nábytek jsme realizovali již dvě kuchyně a dvě vestavěné skříně.Byli jsme spokojeni od zpracování návrhu až po realizaci. Vzhledem ke spokojenosti budeme realizovat s firmou Beneš nábytek v letošním roce další kuchyni a vestavěné skříně.
Pozitiva : kvalitní zpracování návrhu ve variantách,prezentace vzorků v showroomu,příjemná cena,rychlá dodávka a kvalitní realizace
Negativa : 0 



Hodnocení 
Yveta Bednářová 
27.09.2016
 



poděkování 
Zdeňka Burdová 
25.09.2016
Dobrý večer pane Beneši,
moc bych Vám a hlavně panu Filipovi chtěla poděkovat za realizaci naší vysněné kuchyně, je moc pěkná a velice dobře nám slouží. Byli jsme moc spokojeni s návrhem a i s montáží, vše proběhlo naprosto v pořádku a bez problémů, práce byla odvedena naprosto perfektně. Proto přeji Vaší firmě spousty spokojených zákazníků.
S pozdravem Zdeňka Burdová 



Realizace kuchyňské linky v novostavbě RD v Besednici 
Michaela Novotná 
23.09.2016
Vážený pane Beneši,
s Vaší firmou a s přístupem Vašich zaměstnanců jsme byli velmi spokojeni. A to jak s projektovou přípravou, tak s celkovou realizací. Jako jedni z mála firem jste dodrželi veškeré smluvené termíny. S projektem nám velmi pomohl pan Petr Filip svým přístupem - věcný, praktický, nic nám nenutil. Naopak u všeho poradil a sdělil klady i zápory. Konečná montáž kuchyňské linky proběhla během jediného dne. Montážní technici nám předali nádhernou kuchyň - vše bylo uklizené a čekal na nás i malý dárek od majitele firmy:-) Rozhodně bychom neměnili. Kuchyně slouží svému účelu. Každý den obdivuji její praktičnost. Děkujeme Vám a všem potencionálním zákazníkům vřele doporučujeme! 



Recenze 
Kuthanovi 
23.09.2016
Dobrý den,
s realizací kuchyně jsme byli velmi spokojeni tzn. návrh, montáž a dokonce i servisní prohlídka po roce nás překvapila.
Z tohoto hlediska je to ok. Celkový dojem kuchyně však kazí vybrané spotřebiče. Digestoř, mikrovlnná trouba měly závadu a museli jsme reklamovat (doba pro vyřízení po několika urgencích trvala několik měsíců), s myčkou nejsme také spokojeni, baterie u dřezu se oloupala, takže doufejme, že alespoň el. trouba nějaký čas vydrží.
Kuthanovi 



Vestavná skříň a kuchyně  
Václava Novotná  
22.09.2016
S firmou Beneš nábytek jsem velmi spokojená a to jak s přístupem zaměstnanců v prodejně při výběru a sestavení návrhu nábytku, tak i s montáží na místě. Ocenila jsem zakrytí podlah, aby nedošlo k jejich poškození a úklid po montáži. Zaměstnanci byli příjemní a velice profesionální. A i když mi známí říkali, že jinde bych pořídila nábytek levněji, tak nelituji právě z toho důvodu, že vše probíhalo bez komplikací, byly dodrženy termíny a kvalita nábytku je vynikající. Vaši firmu mohu jen doporučit. Novotná V.  



děkujeme 
Pavel Čech 
22.09.2016
Děkujeme za Váš profesionální přístup po celou dobu instalace nové kuchyně...

S pozdravem
Pavel Čech 



 
Lenka Čeňková 
21.09.2016
Dobrý den,
Kuchyňské studio Beneš jsem vůbec neznala ( nejsem z Budějovic ), ale od 1.náhodné návštěvy, kterou jsem u Vás udělala, jsem do jiného studia už nešla. Pro náš dům, jehož stavba byla v době návštěvy teprve na začátku, jsem hledala kuchyň přesně takovou, kterou jsem u Vás okamžitě našla. Velký výběr, příjemné prostředí s ochotným, nápomocným a profesionálním personálem. Mým poradcem byl pan Filip, na kterého bych se v případě dalšího nákupu s důvěrou obrátila znovu. Mohu jen doporučit.
Lenka Čeňková 



Poděkování - Velmi spokojeni 
J.Kopal 
06.09.2016
Dobrý den pane Beneši,
Už dobře dva měsíce se Vám chystám napsat, abych Vám ještě jednou poděkoval za krásnou kuchyň, kterou jste nám vymyslel a realizoval. Od přelomu roku tu bydlíme a jsme s „novou dimenzí“ žití velmi spokojeni. Kuchyň se nám zdála zprvu trochu velká, ale teď už bychom rozhodně neměnili! Opravdu, zvykli jsme si na ní tak rychle a teď se v ní neustále někdo motá :o) V polovině února jsme uspořádali malou oslavu a cca dvacet hostů se tu cítilo nadmíru dobře a prostorná kuchyň složila první pochvaly…
S pozdravem J.Kopal 



Poděkování 
Jitka Voříšková 
06.09.2016
Vážená paní Benešová,
Chtěla bych vyjádřit poděkování za perfektně odvedenou práci všem zaměstnancům, kteří se na ní podíleli. Jmenovitě pánům Filipovi, Maškovi a Horákovi. Jejich přístup byl velice vstřícný a profesionální. Děkuji Vám všem s přáním hezkých dnů.
Jitka Voříšková 



Poděkování 
Kollmannovi 
06.09.2016
Dobrý večer,
musím Vám poděkovat za Váš přístup během celé akce "VESTAVĚNÉ SKŘÍNĚ U KOLLMANNŮ". Děkuji za návrh a hlavně za termín, který byl velice pěkný a dle dohody i uskutečněný. Také bych chtěl poděkovat montérům, kteří odvedli svoji práci více než dobře. Co mne osobně zaujalo, je jejich pracovní nasazení. V jejich slovech člověk najde to, co Vaší firmě mohou ostatní nadřízení jen a jen závidět. V dnešní době člověk slyší od pracovníků o svých zaměstnavatelích většinou jen záporné hodnocení. To ovšem neplatí o Vašich montérech. Společně s manželkou Vám všem ještě jednou moc děkujeme a jsme rádi, že jsme oslovili právě Vaši firmu.
Kollmannovi 



Poděkování 
Valachovičovi 
06.09.2016
Dobrý den,
rádi bychom poděkovali za krásnou kuchyni kterou nám Vaše firma namontovala. Před asi pěti lety jsme měli první zkušenost s firmou Beneš kdy jsme si pořídili vestavnou skříň a již tenkrát jsme byli spokojeni, proto volba pro Vaši firmu byla celkem snadná i když konkurence byla levnější. Poděkujte prosím panu Lipárovi a také montérům. Vše mělo vysokou úroveň. Ještě jednou děkujeme a přejeme mnoho spokojených zákazníků.
Rodina Valachovičova 



Poděkování 
Bjelovi 
06.09.2016
Dobrý den pane Filip,
velice rádi bychom Vám ještě jednou poděkovali za Vámi navrhovanou kuchyni! Vy jediný jste nám dokázal vyhovět ve všech našich požadavcích a naplánovat kuchyni našich představ a snů. :) Když si vzpomenu, že všude u konkurence bylo vše problém a vy jste dokázal vše i nemožné, tak jsem moc ráda, že jsme Vás a nábytek Beneš navštívili. Kuchyně je úžasná! Přesně to, co jsme chtěli! Vše sedí úplně do detailů. Můj první okamžik, když jsem kuchyni spatřila vytlačil nejednu slzu v oku :) Je skvělé vědět, že se můžeme spolehnout na profesionály jako jste Vy a užívat si tak radostí z nové kuchyně :) Ještě jednou Vám moc děkujeme a všude kudy chodíme, Vás chválíme a doporučujeme :) Přejeme Vám spoustu dalších tolik vydařených realizací, jako byla ta naše!
Přejeme Vám hezký den, Vaši spokojení zákazníci Bjelovi :) 



Poděkování 
Faiglovi 
06.09.2016
Dobrý den pane Beneši,
chtěli bychom Vám s manželkou poděkovat za přístup Vaší firmy k naší zakázce. Nechali jsme si od Vás realizovat novou kuchyň a od začátku až do konce jsme byli velice spokojeni. Přístup p.Lipára a celková péče Vaší firmy mě velice příjemně překvapila a takto si představuji profesionální přístup. Pan Lipár i Vaši technici, kteří nám kuchyňskou linku realizovali, byli velice vstřícní, technici odvedli výbornou práci, pracovali bez přestávek od rána do večera a finální produkt naprosto splnil naše očekávání. Byli nesmírně pečliví a řešili každý detail. Ještě jednou bych Vám chtěl poděkovat a požádal bych Vás, jestli byste mohl osobně poděkovat p.Lipárovi a Vašim technikům, kteří projekt realizovali. Zaslouží si velkou pochvalu a případně i finanční odměnu.
Všem našim známým Vaši firmu vřele doporučím.
S pozdravem
Faiglovi 
Odpověď:
Děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste spokojeni.



CHCI NÁVRH A CENU +420 724 174 140NAVŠTIVTE NÁS

facebook    google plus    you tube

1991 - 2018 © Beneš nábytek - kuchyně a vestavěné skříně přímo od výrobce | www.benesnabytek.cz